...selamat datang...

informasi terbaru di blog lintah kedah disenaraikan di bahagian atas bagi memudahkan pengunjung.

bagi pengunjung baru, kami mengsyorkan supaya anda membaca informasi bermula dari bahagian bawah "posting" ke atas untuk mengetahui lebih lanjut pengoperasian lintah kedah.

anda juga dijemput bersembang-sembang dengan kami di lintah online chat..

Tuesday, December 23, 2008

10 ribu hits di blog lintah kedah...

alhamdulillah...
blog lintah kedah semakin mendapat sambutan di kalangan peminat dan penternak lintah. pukul 7.50 malam tadi... blog lintah kedah menerima pengunjung ke 10 ribu. kami di lintah kedah sangat berbangga dengan perkembangan ini. 10 ribu hits adalah jumlah yang tinggi untuk dicapai oleh blog yang berasaskan pertanian dan ternakan...

dari itu... lintah kedah mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pengunjung blog ini yang sentiasa memberi sokongan dan cadangan untuk lintah kedah khususnya dan industri ternakan lintah di malaysia amnya.

blog ini diwujudkan untuk berkongsi maklumat dan menyediakan medium untuk menyampaikan maklumat terbaru di lintah kedah. kami sentiasa komited dengan hasil kerja kami.

selain itu... kami di lintah kedah "tidak menang tangan" menerima kunjungan daripada pelbagai pihak. kami akan menerangkan kepada anda hala tuju dan bimbingan untuk bakal penternak. anda di jemput mengunjungi lintah kedah... insyaallah pasti anda akan mendapat satu kelainan dan berpuas hati dengan penerangan dan layanan kami...

hubungi en fikri di talian 013-3507765 untuk mendapatkan khidmat kami.
wassalam...

.

No comments:

galeri kami... untuk anda...