...selamat datang...

informasi terbaru di blog lintah kedah disenaraikan di bahagian atas bagi memudahkan pengunjung.

bagi pengunjung baru, kami mengsyorkan supaya anda membaca informasi bermula dari bahagian bawah "posting" ke atas untuk mengetahui lebih lanjut pengoperasian lintah kedah.

anda juga dijemput bersembang-sembang dengan kami di lintah online chat..

Monday, October 27, 2008

mpv proton... ok ker?

pagi ni lintah kedah menjelajah dalam internet... saja cari bahan dan informasi terbaru tentang ternakan lintah. tapi lain pulak yang jumpa... jumpa video mpv proton.

mengikut maklumat kat blog tu... gambar ni (video di roll kanan) diambil curi-curi dari dalam kereta. lokasinya di lebuhraya PLUS berhampiran simpang pulai.

kalau tengok mpv proton kat video tu nampak solid jer... tak dak tambah apa-apa lagi... bangga jugak la sebab malaysia dapat keluarkan mpv macam ni.

saja la lintah nak kongsi dengan pengunjung blog ni... ok jugak kalau ada sebijik mpv proton ni... boleh la lintah kedah hantar "balang lintah" cepat sikit kepada pelanggan... hahaha...

lintah : cam ner? mpv ni ok ker?...

.

1 comment:

naik kereta buruk said...

kalau warna merah berkilat tentu cantik. tak sabar nak tunggu dia keluar!

galeri kami... untuk anda...